#
#
Mes socialiniuose tinkluose
#
#

Laiko juosta

2012-06-15
2012-2013 mokslo metais penkiasdešimt Lietuvos mokyklų prisijungs prie „Kūrybinių partnerysčių“ projekto. Jos buvo atrinktos iš 111 pretendavusiųjų. Atrinktos mokyklos kviečiamos įgyvendinti kūrybiško mokymosi projektus moksleivių grupėse ar klasėse ir tapti „Tyrinėjančiomis mokyklomis“. Dabar iš viso „Kūrybinių partnerysčių“ projekte dalyvaus 93 mokyklos.
2012-03-05
Kovo 8 dieną pirmuoju susitikimu Lietuvos Edukologijos universitete Vilniuje prasideda mokymų ciklas šiais mokslo metais „Tyrinėjančių mokyklų" programoje dalyvaujantiems mokytojams. Iki kovo 23 dienos užsiėmimai vyks devyniuose Lietuvos regionuose. Mokymuose bus aptariama „Tyrinėjančių mokyklų“ planavimo patirtis bei ateinantys mokyklos kūrybiško mokymosi projekto etapai.

2012-02-29
Paskutinę žiemos dieną - vasario 29-ąją pradėjo veikti kūrybiško mokymosi programos „Kūrybinės partnerystės“ interneto svetainė. Nuo šiol programoje dalyvaujančioms Lietuvos mokykloms, kūrėjams ir visiems besidomintiesiems vaikų kūrybiškumo ugdymu, tinklapyje www.kurybinespartnerystes.lt bus patogiau užmegzti ir palaikyti ryšius, dalintis įspūdžiais, sukaupta patirtimi bei metodika.
2012-02-02
43 atrinktų „Tyrinėjančių mokyklų“ mokytojai ir administracijos atstovai pirmą kartą asmeniškai susitiko su kūrybos agentais, kurie ateis dirbti į mokyklas. Drauge su mokytojais ir mokiniais, jie gilinsis į konkrečios mokyklos situaciją, kartu apibrėš mokyklos tyrinėjimo sritį, planuos ir ruošis individualių kūrybiško mokymosi projektų įgyvendinimui mokyklose.
2012-02-02
Jau prasidėjo pirmieji „Tyrinėjančių mokyklų“ susitikimai ir artimesnės pažintys su savo kūrybos agentais. „Kūrybinių partnerysčių“ traukinys įsibėgėja. Mokytojai ir mokiniai jau turėjo progos išbandyti naujų prisistatymo ir diskutavimo metodų bei kitų kūrybinių užduočių, kurios paskatina atsiskleisti net ir tyliausią mokinį. Išgirdo naują požiūrį, patyrė, kad gali būti kitaip, kad gali būti smagu.

DĖMESIO: Svetainė buvo naudojama projekto vykdymo metu, nuo 2015 m. nebeatnaujinama ir 2020 m. bus uždaryta. Aktualios informacijos ieškokite Ugdymo sode.